Blogolj!

Három óriásplakát Cleveland határában

Doug Glatt

Tegyük a szívünkre a kezünket, ha LeBron Jamesek lennénk, biztosan Philadelphiába igazolnánk.

Fotó: Cavs Nation

A 76ers szurkolói igazán kitettek magukért az elmúlt napokban, hihetetlen trükkel csábítják az NBA többszörösen koronázott királyát csapatukba.

A Philadelphia sok-sok évnyi szenvedés tankolás után végre ismét a rájátszás helyekért küzd az NBA-ben, a drukkereknek pedig támadt egy kiváló ötlete, hogyan lehetne még erősebbé varázsolni a feltörekvő csapatot a következő szezonra.

LeBron James, a Cleveland Cavaliers játékosa szabadügynökké válik az idény végeztével, tehát bárki leigazolhatja. A 76ers-fanok pedig egyenesen a méhkasba nyúltak bele, amikor a hét elején Cleveland városában három óriásplakáton nyomatékosították, hogy nekik bizony a Királyra van szükségük.

Íme:

Az akciót a Három óriásplakát Ebbing határában című film inspirálta. Az egyik molinón James pozíciója látható felrajzolva a jelenlegi 76ers játékosok között, a másikon a Philadelphia jelmondatára utalva (Trust The Process) a 'Complete The Process', azaz a 'Tegyük teljessé a folyamatot' mondat látható, de ha ez még nem lenne elég egyértelmű, a harmadikon nyomatékosítják: Philly Lebront Akarja.

Nem is biztos, hogy rossz lóra tenne a Cleveland sztárja ha Phillybe költözne, hiszen Ben Simmons és Joel Embiid személyében két extra tehetséges játékost egészíthetne ki rutinjával és klasszis képességeivel, ráadásul Philadelphiában a fizetési sapka alá is bőven be tudnak húzni egy ilyen kaliberű játékost, mint James.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/49244/pics/lead_800x600.jpg
Cleveland Cavaliers,kosárlabda,LeBron James,NBA,Philadelphia 76ers
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?