Blogolj!

Megalázóan jól nyomja a Rockets

Doug Glatt

Fotó: NBA.com

Iszonyat darálásba kezdett a Houston az NBA-ben, zsinórban tizennégy mérkőzést húztak be, vezetik a Nyugati konferenciát, sőt vezetik a komplett ligát, nem véletlen tehát, hogy az egekbe szökött a sztárjátékosok önbizalma.

Chris Paul néhány napja a Utah Jazz elleni meccs utolsó másodperceiben kezdett el pacsizgatni az oldalvonalnál James Harden anyukájával, úgy, hogy még nála volt a labda. Arról azonban elfeledkezett, hogy ez nem csak tiszteletlen az ellenféllel szemben, hanem szabálytalan is, mert hogy a szabályok szerint ez a megmozdulás egyenértékű azzal, mintha labdavezetés közben kilépett volna a játéktérről.

Csütörtök hajnalban James Harden is felszállt a szopatójáratra és egy életre elvette Wesley Johnson kedvét a védekezéstől. Miszter Szakáll úgy állt bele egy triplába, hogy előbb alaposan összegubancolta Johnson lábait, majd miután a Clippers játékosa vágott egy seggest, Harden kilépett a triplavonalon kívülre. Gondolhatnánk, rögtön bele is állt az üres hármasba, de az túl egyszerű lett volna. Megvárta amíg Johnson feltápászkodik, elkezd spurizni felé, majd amikor még esélye sem volt odaérnie a jó öreg Wesleynek, ránézett és bepörkölte a trojkát.

A Karma viszont szedi akkor szedi legtöbb áldozatát, amikor azok nem is számítanak rá, így talán érdemes lenne a houstoni legényeknek elgondolkoznia azon, hogy beleférnek-e még ezek a megmozdulások a sportszerűség kereteibe.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/49279/pics/lead_800x600.jpg
Chris Paul,Houston Rockets,James Harden,kosárlabda,NBA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?