Blogolj!

Mayweather szétveretné magát az oktogonban

Doug Glatt

Folytatódik a parasztvakítás, azok után, hogy a UFC üdvöskéje, Connor McGregor feküdt guillotine alá a boxringben, most az ökölvívás legendája csinálna hülyét magából.

Fotó: metro.co.uk

Már az is heves közfelháborodást keltett az Egyesült Államokban, amikor a kiváló ketrecharcos, Connor McGregor bevállalt egy ökölvívó mérkőzést a sportág ikonja, Floyd Mayweather ellen. Ennek nem is lehetett más a vége, csak az, hogy a "hazai pályán" pattogó pofonosztó alapos verésben részesítette az Ír becenévre hallgató UFC-harcost, most viszont Mayweather agya is meglágyult.

Más magyarázat nincs rá, biztosan megkívánta McGregor bukását, ezért most ő szeretné megrázni a pofonfát - méghozzá a UFC-ben. A TMZ Sporton arról beszélt, hogy már most is sokkal jobb MMA-harcos, mint ahogy azt sokan gondolják róla, állítása szerint egy tízes skálán hetesre értékeli birkózó tudását, de ezt akár kilencesre is fel tudja tornászni.

A mindig szerény Mayweather ökölvívó tudását persze százasra értékelte ugyanezen a skálán, mindezzel persze semmire nem fog jutni az oktogonban. Felkészülését Tyron Woodley, a UFC váltósúlyú bajnoka segíti, aki szerint Floydnak leginkább a rúgásain kell még javítania, mert abban alapos lemaradás van az MMA-harcosokhoz képest.

Woodley szerint két és fél hónap alatt fel tudná készíteni Mayweathert arra, hogy az ellenfelek rúgásait megfelelően hárítsa és olyan szintre fejlessze a földharcát, amivel egy olyan tapasztalt UFC ellenféllel szemben is eséllyel lépne a ketrecbe, mint McGregor. Floyd azonban óvatosabb, szerinte legalább fél évre van szüksége, hogy felkészüljön az oktogon kihívásaira.

Hivatalosan lekötött meccse egyelőre nincs Mayweathernek a UFC-ben, de ha lesz az a pénz a szervezet részéről - és ne legyen kétségünk afelől, hogy lesz - negyvenen túl mutatkozhat be a ketrecben az ökölvívás legendája. 

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/49950/pics/lead_800x600.jpg
Floyd Mayweather,ketrecharc,MMA,UFC
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?