Blogolj!

Falatnyi magyar futball költözött a Los Angeles-i baseball stadionba

Doug Glatt

Nem is gondolnánk, milyen éles párhuzam vonható egy amerikai baseball meccs gyepszőnyege és a magyar labdarúgó-válogatott teljesítménye között.

Fotó: Yahoo Sports

Pedig ez bizony így van kedves gyerekek, rövid történetünk poénját pedig gyorsan le is kell lőnöm: mindkét pályán nagyüzemben nyomják a szarakodást.

A Los Angeles Dodgers és a Los Angeles Angels baseballcsapatai gőzerővel készülnek a magyar idő szerint péntek hajnalban startoló MLB idényre, ezért gyakorlásképpen egymás ellen ragadtak ütőt egy előszezon mérkőzés keretein belül. A találkozó feléhez - egészen pontosan ötödik inningjéhez, vagy játékrészéhez, ha úgy tetszik - érkezve egy ismeretlen felsőbb hatalomnak aztán nagyon elege lett a pályán történő szarakodásból, ezért hát megtörtént az isteni közbeavatkozás: a pálya alatt elrepedt egy szennyvízcső.

Szerencsére a trágyalé csak a játéktér kis részét öntötte el, de így is félbe kellett szakítani a találkozót, amíg a nem kívánatos bűzleményt eltávolították a pályáról és ebből bizony nekünk, a magyar futballért magatehetetlenül szurkolóknak is okulnunk kell. Ha szar dolgokat látunk a pályán, néha bizony fel kell hagynunk az erőlködéssel és abba kell hagyni a játékot - inkább több, mint kevesebb időre.

Címkék: baseball, MLB
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/50481/pics/lead_800x600.jpg
baseball,MLB
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?