Blogolj!

Véget ért Kyrie Irving szezonja - A Bostoné is?

Dorogi László

Fotó: Yardbarker

Hiába próbálták elbagatellizálni a Boston Celtics orvosai Kyrie Irving műtétjét két héttel ezelőtt, mondván hogy ez nem is igazi operáció, valósággá vált, amitől a bostoni szurkolók leginkább tartottak: az irányító térde már nem lesz játékra alkalmas ebben a szezonban.

A Boston Celtics tizennyolc mérkőzést játszott Kyrie Irving nélkül idén, ezeken a találkozókon 12 győzelem és 6 vereség a mérlegük, az NBA legutóbbi játéknapján viszont demoralizáló vereséget szenvedtek Torontóban, ahol még a 80 dobott pontot sem érték el. A kérdés egyszer: mi lesz a Celtics-szel vezére nélkül?

Alapvetően szerencsétlenül indult a bostoniak idénye, hiszen az első mérkőzésen megsérült a Jazztől elszipkázott Gordon Hayward, az újabb vezéráldozatot pedig már nem biztos hogy elbírja Brad Stevens csapata.

Méghozzá azért nem, mert az egyetlen esélyük, hogy a prognosztizált rájátszás-menetelésüket valóra váltsák az, ha a csapat "átlagemberei" extra teljesítménnyel rukkolnak elő, csakhogy a Boston idén az a szegény ember, akit az a bizonyos ág is húz. Irving jól teljesítő cseréje Terry Rozier és a Marcus Smartot pótló Shane Larkin is kipottyant a rotációból a Bucks ellen elveszített találkozón.

Stevens mester most aztán vakarhatja a fejét, hogy ebből a csávából hogy másznak ki, de könnyen lehet, hogy ideje korán el kell engedniük ezt a szezont.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/50800/pics/lead_800x600.jpg
Boston Celtics,kosárlabda,Kyrie Irving,NBA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?