Blogolj!

Kreatívan köszönte meg szurkolói támogatását az NHL meglepetéscsapata

Dorogi László

A Colorado Avalanche ráeresztette szimpatizánsait a jégre Denverben, köszönetet mondva ezzel egész éves támogatásukért. A végeredmény? Igazán látványosra sikerült.

Fotó: NHL.com

Siralmas szezont követően vágott neki a Colorado Avalanche az idei küzdelmeknek az NHL-ben, a denveri gárda negatív csúcsot jelentő 48 egységet kapirgált össze a 2016/2017-es kiírásban. Tavaly októberben már egészen más szellemiségben vágott neki a pontok gyűjtögetésének a Nathan MacKinnon vezette Avalanche, ennek eredményeként pedig egy pont híján megduplázták előző idényben szerzett egységeik számát és nem kis meglepetésre - az alapszakasz utolsó mérkőzésén - a rájátszásba is sikerült bejutniuk.

Bár a Colorado az első körben egy hat mérkőzéses szériában 4-2-re alulmaradt az alapszakaszgyőztes Nashville Predators ellen, a liga történetében még egyetlen csapat sem tudott egyik évről a másikra ekkora feltámadást bemutatni. A denveriek bérletesei végigszenvedték a csalódást keltő 2016/2017-es szezont is, de ez az idén látottak alapján megérte és a klub nagyvonalú ajándékkal köszönte meg lojalitásukat.

A Colorado otthonául szolgáló Pepsi Center jegére hívta meg az Avalanche egy rögtönzött festőversenyre szimpatizánsait, a komplett szakmai stábot, szezonbérleteseit és amatőr jégkorongozókat, hogy dekorálják ki személyes üzeneteikkel a denveri csarnok játékterét. Nem az Avalanche az első gárda az NHL-ben, akik ilyen akciót szerveznek, egy nappal korábban a New Jersey Devils jégfelületét is elárasztották a graffiti szerű alkotások.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/51982/pics/lead_800x600.jpg
Colorado Avalanche,jégkorong,NHL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?