Blogolj!

Az NFL-nek is bekavar a londoni stadion-mizéria

Dorogi László

Az NFL hosszú évek óta repít rendszeresen néhány alapszakasz-mérkőzést az európai szigetországba, s eddig nem is akadt különösebb probléma.

Fotó: Tottenham Hotspur

Ezúttal viszont láthatatlan falba ütköztek az észak-amerikai liga képviselői, ugyanis a Tottenham Hotspur otthonaként funkcionáló legújabb londoni stadionnak nem sikerült időben teljesítenie az előzetes biztonsági intézkedéseket. Ez az NFL szempontjából azért baj, mert korábban nyolc számjegyű összeggel támogatták az új Tottenham-stadion felépítését - természetesen dollárban - méghozzá azért, hogy abban a létesítményben is rendezhessenek mérkőzéseket. Az arénában még egy kifejezetten amerikai futball-pálya is készült a rendes gyep alá, s az eredeti tervek szerint a Seattle Seahawks-Oakland Raiders találkozóval debütált volna az NFL-fanatikusok előtt októberben.

No, ez nem fog megtörténni, ugyanis a már említett csúszások miatt a Premier League-ben szereplő sarkantyúsok bajnoki debütálását, a Liverpool elleni, szeptember 15-ére tervezett találkozót is át kellett költöztetni a Wembley-be, ahogy október 6-án, a Cardiff City-t is a legendás arénában fogadják és az ad majd otthont a Seahawks-Raiders NFL-ütközetnek is.

Címkék: NFL
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/56911/pics/lead_800x600.jpg
NFL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?