Blogolj!

Zűr az űrben? Jön a folytatás!

Dorogi László

Michael Jordant LeBron James váltja a mozivásznon, de a Bolondos Dallamok közkedvelt szereplői maradnak és 22 év után újra kosaraznak.

Fotó: Twitter

Gyerekkoromban rongyosra néztük öcsémmel a Michael Jordan főszereplésével készült, a Bolondos Dallamok komplett szereplőgárdáját felvonultató Space Jam első részét. A videotékában - ki emlékszik már ilyen intézményre? - a kishölgy mindig tudta, hogy ha mi megyünk, az egyik film, amit kiveszünk, az biztosan a Zűr az űrben lesz - így fordították le a kilencvenes évek gyerekeinek körében méltán népszerű kosaras mozit. A másik egyébként a Robin Williams nevével fémjelzett Flubber - A szórakozott professzor volt, amit mi csak a Rugacs filmkétn emlegettünk, de ezt most nem tartozik a tárgyhoz.

Jó felédizni ezeket a gyerekkori emlékeket, már csak azért is, mert a hírek szerint végre elkezdik forgatni a már régóta ígért Zűr az űrben folytatást, s a kilencvenes évek kosárikonja után ki is lehetne jobb választás a második epizódban korunk legnagyobb játékosánál, LeBron James-nél? Ugye hogy senki. Ráadásul most már közel is merészkedett a forró kásához a Los Angeles Lakershöz való igazolásával, Hollywood csak egy köpésre, lehet készíteni a filmeket.

A forgatás a tervek szerint 2019-ben kezdődik, a film producere pedig az a Ryan Coogler lesz, aki az elmúlt években olyan filmeken dolgozott mint a Rocky folytatás Cree: Apollo fia és a Fekete Párduc Marvel produkció. A Space Jam rajongóknak nem kevés ideig kellett erre a folytatásra várniuk, a Michael Jordan fémjelezte verzió ugyanis 1996-ban jött ki a mozikba.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/58746/pics/lead_800x600.jpg
kosárlabda,LeBron James,NBA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?