Blogolj!

Nurmagomedovot is utolérte a Mayweather-láz

Dorogi László

Úgy tűnik, hogy a UFC sztárharcosainak kicsi a nyolcszögletű ketrec, a balhés McGregor elleni gála után a dagesztáni is kihívta egy bokszmeccsre az ökölvívás élő legendáját.

Fotó: Fox Sports

Nehéz napok vannak Habib Nurmagomedov mögött, a UFC 229. gálája ugyanis balhéktól cseppet sem mentesen ért véget. Könnyen lehet, hogy a dagesztáni ketrecharcost alaposan meg is bünteti a szervezet, megfoszthatják a McGregor elleni mérkőzésért beígért 2 millió dollártól, ráadásul több hónapos eltiltás is várhat rá.

Nurmagomedov szeretné meglovagolni a kétes körülmények között érkező rivaldafényt, ezért egy interjúban kihívta egy ökölvívó találkozóra Floyd Mayweathert. Az ökölvívás élő legendáját korábban már Connor McGregor is ringbe hívta, hogy aztán egy alacsony színvonalú mérkőzésen alul maradjon vele szemben, ugyanakkor a bunyóval mindketten óriási pénz akasztottak le, s ha létrejön a Nurmagomedov-Mayweather ütközet, ezúttal sem lenne ez másként.

Az orosz harcos egyébként már belengette, hogy elhagyja a UFC-t a botrányos gála után, sőt, igazán kecsegtető ajánlatok is megtalálták, a WWE pankrátorként képzeli el Nurmagomedov jövőjét, de a 50 Cent által szponzorált Bellator szervezet is nagy örömmel látná soraiban a medveölő dagesztánit. Mayweather nem sokat váratta válaszával Nurmagomedovot, üzent is gyorsan a CBS-nek, a Shotime-nak és az MGM Grandnak, hogy ha virítják a lóvét, ő bizony kiáll az orosz ellen.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/62031/pics/lead_800x600.jpg
Floyd Mayweather,Khabib Nurmagomedov,MMA,UFC
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?