Blogolj!

Negyvenkét évesen is viszket Mayweather tenyere

Dorogi László

Az ökölvívás koronázott királya már többször is visszavonult a ringtől, ám most újra visszatér, csakhogy ezúttal kicsit másképp.

Fotó: USA Today

Floyd Mayweather Jr. hivatalos sajtótájékoztató keretein belül jelentette be Tokióban, hogy szilveszterkor újra ringbe lép és a nála húsz évvel fiatalabb, japán kick-boxos, Tensin Naszukavával küzd meg. A mérkőzést az a Rizin küzdősport-szervezet rendezi, amely 2015 óta létezik és elsősorban MMA- valamint kick-box-mérkőzéseket szervez, így minden bizonnyal nem ökölvívó találkozóra kerül sor december 31-én.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen szabályrendszer szerint küzd majd meg a legenda a fiatal japánnal, aki eddigi pályafutása során veretlen tudott maradni: 27 mérkőzést vívott kick-boxosként és négy mérkőzést MMA szabályrendszer szerint.

Mayweather legutóbb 2017-ben bunyózott, amikor az akkori UFC-bajnok Conor McGregort győzte le a ringben, profi ökölvívóként pedig mind az 50 mérkőzését megnyerte, ráadásul 27-et KO-val, hivatalos mérkőzésen viszont még sosem lépett ki ökölvívó komfortzónájából. Úgy fest, ez most megváltozik.

Címkék: Floyd Mayweather, MMA
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/63500/pics/lead_800x600.jpg
Floyd Mayweather,MMA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?