Blogolj!

Egy philadelphiai kislányé a nap legcukibb NFL-es kontentje

Dorogi László

A Philadelphia Eagles vasárnap este vereséget szenvedett a New Orleans Saintstől az NFL rájátszásában, ezzel eldőlt, biztosan nem védi meg bajnoki címét.

Fotó: USA Today

Ahogy arról a Blogstaron is beszámoltunk, az Eagles 14-0-s előnyről bukta el a meccset, úgy, hogy csupán az első negyedben tudott pontot szerezni, de még így is megvolt az esélye az egyenlítésre az utolsó percekben, csakhogy a mindent eldöntő passzt Alshon Jeffrey elkapó elejtette.

Véget ért az Eagles-mágia

Vasárnap este eldőlt, hogy nem lesz címvédés az NFL-ben, a Philadelphia Eagles 14 pontos előnyről mondta be az unalmast. Egy héttel ezelőtt még arról írtunk , hogy tovább tart a Philadelphia Eagles és Nick Foles mágiája - tudják, ő az a csereirányító, aki tavaly az alapszakasz végén beugorva hozzásegítette a franchise-t első bajnoki címéhez - de a varázslat csak egy hétig tartott ki, ugyanis a főcsoport-elődöntőben már könnyűnek találtatott a címvédő a New Orleans Saints otthonában.

Pedig az ex-chicagói játékos korábban azzal hencegett, hogy neki van a legjobb keze a ligában, erre tessék, a legfontosabb pillanatban blokkolt le. Az eset szemmel láthatóan megviselte az elkapót, vigasztalhatatlanul bambult a pályára, miután eldőlt, rajta megy el a továbbjutás, ám egy philadelphiai kislány azonnal a védelmére kelt. Egy nagyon cuki levelet címzett Jeffrey-nek, amelyben azt írja:

"Hatalmas Eagles szurkoló vagyok, ezért amikor néztem a meccseteket tegnap este, sírtam. Nem probléma, ha elveszítetek egy meccset, nem lehet mindig nyerni. Nem nyerhetjük meg a Super Bowlt mindig, ahogy tavaly. Úgy gondolom, te egy nagyszerű játékos vagy, történjen bármi. Sok gyakorlás és ügyesség kell ahhoz, hogy elkapjuk a labdát. Azt hiszem, te egy jó sportoló vagy, szeretlek téged! Ne add fel a futballt, csak gyakorolj, mi mind tudjuk, hogy jó vagy."

Bár vélhetően eddig sem gondolkozott karrierje feladásán a játékos, de ha ezek után megteszi, tényleg nincs szíve!

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/67699/pics/lead_800x600.jpg
NFL,Philadelphia Eagles
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?