Blogolj!

A Rams edzőjét egy alkalmazott tartja távol a játékvezetőktől

Dorogi László

Szűk két hét múlva a New England Patriots és a Los Angeles Rams küzdhet meg a Lombardi-trófeáért Atlantában. Egy biztos, Sean McVay vezetőedzőt nem fogják kiállítani reklamálásért a játékvezetők.

Fotó: Getty Images

Arról már tegnap megemlékeztünk, micsoda hősköltemény Tom Brady pályafutása, az elitirányító kilencedik nagydöntőjére készül, nem kérdés, hogy ő minden idők egyik legjobbja. A Los Angeles Ramsnek viszont van egy nem is oly titkos fegyvere, amely keresztbe húzhatja a New England hatodik bajnoki címéről szövögetett számításait, ezt a fegyvert pedig Sean McVaynek hívják.

A Los Angeles Rams vezetőedzője majd egy évtizeddel fiatalabb a Patriots irányítójánál, de korosztálya - sőt úgy am block - legrafináltabb, a játékot legjobban olvasó szakemberének tartják, s mint minden zseninek neki is vannak furcsa szokásai. Attól most tekintsünk el, hogy a fickó egy valódi őrült, a meccsek után játékról játékra fel tudja idézni mit és hogyan csinált csapata, no meg persze az ellenfelek minden egyes játékára emlékszik, de mint minden tréner és játékos, neki is a vérében van a reklamálás mestersége.

Hogy emiatt ne kerüljön bajba, a Los Angeles Rams külön embert foglalkoztat azért, hogy visszahúzza a fenyegetően közeledő McVayt a zebrák elől. Igen, Ted Rathnek az a munkája, hogy feltartóztassa a Los Angeles Rams vezetőedzőjét egy-egy esetleges heves reklamálástól, megvédve ezzel csapatát a felesleges büntetések begyűjtésétől. Mutatjuk:


Hogy egyébként mekkora a respektje McVaynek a ligán belül, azt jól mutatja, hogy az NFL rosszul teljesítő csapatai előszeretettel neveznek ki olyan szakembereket csapataik vagy egységeik élére, akik valaha is kapcsolatba kerültek a Rams edzőjével, kis túlzással már az is vezetőedzői álláshoz juthat az NFL-ben, aki együtt ebédelt McVay-jel. A fiatal vezetőedző előtt viszont élete eddigi legkomolyabb megmérettetése áll majd Atlantában: túl kell járnia Bill Belichick eszén...

Címkék: Los Angeles Rams, NFL
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/67952/pics/lead_800x600.jpg
Los Angeles Rams,NFL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?