Blogolj!

Clevelandben kap második esélyt a nőverő játékos

Dorogi László

A Cleveland Browns hétfőn jelentette be, hogy szerződést kötött a Kansas Citytől szezon közben elküldött futóval, Kareem Hunttal.

Fotó: USA Today

Huntot még decemberben rakta ki a Kansas City Chiefs, miután nyilvánosságra került egy videó arról, ahogy éppen egy nőt ütött-rúgott egy szállodában. Az incidens után Hunt már nem kapott lehetőséget senkitől és az NFL büntetésével is szembe kell még néznie, ám a Cleveland úgy döntött, hogy ad egy második esélyt a klasszisnak, aki a következő szezonban a Brownsban bizonyíthat.

Hány nőverős botrányt bír még el az NFL?

A történelem ismétli önmagát. Nincs új a Nap alatt. Deja vu. Vasvári tanár úr kedvenc mantrái ugrottak be azonnal a középiskolás történelem óráimról és ezekért az órákért a mai napig hálás vagyok, mert hatalmas szerepet játszottak abban, hogy végül az az ember lettem, aki vagyok. És tényleg.

A futót egyébként nemcsak a verekedés miatt vágta ki a Chiefs, hanem azért is, mert folyamatosan hazudott csapatának és az NFL-nek is arról, hogy mi történt az ominózus tavaly februári estén, amikor az incidens megtörtént. Hunt később bocsánatot kért mindenkitől, most pedig úgy nyilatkozott, hogy elhatározott annak irányába, hogy megtegye a szükséges lépéseket azon az úton, amelynek végén egy jobb és egészséges ember válhat belőle.

Jim Dorsey, a Cleveland csapat menedzsere úgy fogalmazott, tisztában vannak azzal, hogy bonyolult Hunt helyzete és nagyon érzékeny téma a leigazolása. Dorsey leszögezte, semmilyen módon nem tartják megbocsájthatónak azt, amit a játékos tette, de úgy gondolják, hogy megérdemel egy második esélyt, ám csakis akkor, ha úgy viselkedik és azt csinálja, amit a csapatnál elvárnak tőle.

Hunt szerencsésnek mondhatja magát, ha egy ilyen botrány után sikerül visszaverekednie (érted, verekednie) magát a ligába, ugyanis legutóbb Ray Rice körül alakult ki hasonló botrány és az ex-baltimore-i játékos azóta sem futballozott az NFL-ben.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/68817/pics/lead_800x600.jpg
Cleveland Browns,Kansas City Chiefs,NFL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?