Blogolj!

Ha botrány, akkor New England Patriots?

Ragnar Volarus

A Dallas Cowboys esetében sokszor használják az "Amerika csapata" megnevezést - a Katrina-hurrikán idejében a New Orleans Saints is birtokolta ezt a címet -, a New England esetében viszont lassan az Amerika anticsapata név társul. Ironikus, hogy ők a Patriots, azaz a Hazafiak. 

Talán nem túlzás őket az NFL Juventusának hívni, mert lassan nem telik el év valami olyan botrány nélkül, aminek nem ők a főszereplői. Most éppen a klub tulajdonosa került a célkeresztbe, ugyanis letartóztatási parancsot adtak ki Flordiában a Super Bowl-győztes csapat tulajdonosa, a 77 éves Robert Kraft ellen. A tulajdonos úr prostitúciós botrányba keveredett, a vád szerint legalább kétszer fizetett prostituáltak szolgáltatásaiért egy floridai, bordélyházként működő wellnessközpontban.

Fotó: CNN

A bizonyítékok szerint ugyanis Kraft minimum kétszer járt a juniperi Orchards of Asia Day Spában - ezek bizonyíthatóak, mivel a látogatásokról videofelvétel készült -, de a nyomozók szerint ennél többször is tiszteletét tette a bordélyházban, egyenesen törzsvendégnek számított a Patriots-tulaj.

Kraft persze csak egyike a 173 gyanúsítottnak, akik egy hat hónapos, prostitúció és emberkereskedelem ügyében indított nyomozás során kerültek a hatóságok látókörébe. 

Persze a tagadás rögtön beindult , Kraft egyik képviselője közölte: kategorikusan tagadják, hogy Kraft bármilyen illegális tevékenységet folytatott volna, de mivel jelenleg is folyik az ügy, bővebb tájékoztatást egyelőre nem fognak adni. 

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/69282/pics/lead_800x600.jpg
New England Patriots
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?