Blogolj!

Nem tud leállni Conor McGregor, most Miamiban balhézott

Dorogi László

Letartóztatták Miamiban a UFC nyughatatlan fenegyerekét, mert összetörte, majd a hírek szerint magával vitte egyik rajongójának telefonját – írja a Miami Herald.

Fotó: 98fm.com

Sajóhírek szerint az ír ketrecharcos hétfőn hajnalban éppen egy hotelből távozott, amikor egyik rajongója fotókat készített az UFC sztárjáról. Illetve csak készített volna, ugyanis McGregor nem volt éppen fényképezkedős hangulatában, ezért kitépte a telefont rajongója kezéből, majd nemes egyszerűséggel a földhöz vágta és jól meg is taposta. A beszámolók szerint ezután a telefonnal együtt hazament, a rendőrök később, otthonában vették őrizetbe. A 30 éves ketrecharcos a hétfői napot a rácsok mögött is töltötte.

McGregor szabadulása valóságos sajtóesemény volt, több tucat fotós és tévékamera várta a börtön előtt. McGregor - akárcsak az incidens estéjén, ezúttal sem volt túl jó hangulatban - persze, ki lett volna a helyében 24 óra dutyi után -  az őrizet lejártát követően azonnal autóba ült és se szó, se beszéd elhajtott.

Conor McGregor új szintre emelte a parasztságot

Olyan borzasztó, hogy a magyar nyelvben egy becsületes, kétkezi munkát végző emberre vonatkozó főnevet használunk pejoratív értelemben, de McGregorra ez most aztán tényleg a szó legrosszabb értelmében igaz. Mindenek előtt tisztázzuk le: a balhé, a magamutogatás és a pokróc stílus nem áll messze a UFC üdvöskéjétől, Conor McGregortól.

McGregor az elmúlt időszakban szinte mindig ott volt, ha UFC-s balhéról volt szó, tavaly áprilisban például egy gálát megelőzően támadt rá Khabib Nurmagomedovék buszára, kordonokat dobált és kárt okozott a járműben, valamint több a buszon tartózkodó sportoló is megsérült. Októberben az oktagonban is összecsapott a UFC két fenegyereke, de a mérkőzésük is botrányba fulladt, bár itt nem McGregor volt a főkolompos.

A UFC legsötétebb napjaként vonul be a történelembe a Habib-McGregor ütközet

A szervezet legjobban várt gálája teljes káoszba fulladt, az ír fenegyerek csillaga végleg leáldozott, a dagesztáni medveölőt viszont nem lehetett megakadályozni. Pusztító indulatok és gusztustalan jelenetek vetettek árnyékot a UFC 229. gálájára. A UFC negyedszázados történetében talán egyetlen mérkőzést sem övezett akkora figyelem, mint a jelenlegi könnyűsúlyú bajnok, Habib Nurmagomedov és a kevert harművészetek egykori legendájának Connor McGregornak a küzdelme.

Címkék: MMA, UFC
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/70115/pics/lead_800x600.png
MMA,UFC
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?