Blogolj!

Conor McGregor bedobta a törölközőt

Dorogi László

A UFC korábbi pehely- és könnyűsúlyú világbajnoka Twitter-csatornáján jelentette be, hogy nem lép többé ketrecbe a UFC-ben és felhagy az MMA-val.

Fotó: sportsnet.ca

A 30 éves ír bunyós hivatalos Twitter-oldalán számolt be döntéséről. McGregor nem indokolta meg a döntését, csupán annyit írt, hogy nyugdíjba vonul és sok sikert kívánt a sportág szereplőinek.

Az UFC bajnoka legutóbb októberben lépett ketrecbe, amikor kikapott az orosz Habib Nurmagomedovtól. Az összecsapás után elszabadultak az indulatok, és verekedés tört ki, McGregor 6, orosz ellenfele 9 hónapos eltiltást kapott. Később arról írt a sportsajtó, hogy az büntetés ellenére McGregor már a visszavágóra készül.

A UFC legsötétebb napjaként vonul be a történelembe a Habib-McGregor ütközet

A szervezet legjobban várt gálája teljes káoszba fulladt, az ír fenegyerek csillaga végleg leáldozott, a dagesztáni medveölőt viszont nem lehetett megakadályozni. Pusztító indulatok és gusztustalan jelenetek vetettek árnyékot a UFC 229. gálájára. A UFC negyedszázados történetében talán egyetlen mérkőzést sem övezett akkora figyelem, mint a jelenlegi könnyűsúlyú bajnok, Habib Nurmagomedov és a kevert harművészetek egykori legendájának Connor McGregornak a küzdelme.

Az ír néhány hete azzal került a figyelem középpontjába, hogy összetörte egyik rajongója telefonját Miamiban, mert képeket készített róla. A sportolót még aznap éjszaka letartóztatták és több órát volt kénytelen a fogdán tölteni. Végül aztán elengedték, de tőle szokatlan módon szótlanul fogadta az újságírói kérdéseket, autóba ült és távozott.

A bunyós 2016 áprilisában már visszavonult, de 2017 augusztusában visszatért és profi ökölvívóként, Floyd Mayweather győzte le. A hírek szerint 30 millió dollárt keresett a mérkőzéssel.

Nem tud leállni Conor McGregor, most Miamiban balhézott

Letartóztatták Miamiban a UFC nyughatatlan fenegyerekét, mert összetörte, majd a hírek szerint magával vitte egyik rajongójának telefonját - írja a Miami Herald. Sajóhírek szerint az ír ketrecharcos hétfőn hajnalban éppen egy hotelből távozott, amikor egyik rajongója fotókat készített az UFC sztárjáról.

Címkék: Conor McGregor, MMA, UFC
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/70683/pics/lead_800x600.jpg
Conor McGregor,MMA,UFC
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?