Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 3, 4, 5, 24, 30, 45. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 59 darab, nyereményük egyenként 313.505 forint; 4 találatos szelvény 2.484 darab, nyereményük egyenként 7.445 forint; 3 találatos szelvény 47.120 darab, nyereményük egyenként 1.525 forint.
Blogolj!

Pokoli térdessel küldte padlóra ellenfelét a magyar MMA-harcos

Dorogi László

Nem lehet túl kellemes ha lendületből az ember arcába repül egy csontos térd, hát még akkor, ha ez egy pokolian kemény magyar térdkalács.

Fotó: Origo

Elképesztő kiütéssel hívta fel magára a világ figyelmét Borics Ádám, az egyik legtehetségesebb magyar ketrecharcos. A 25 éves sportoló a második számúnak számító MMA szervezet, a Bellator MMA amerikai gáláján lépett oktagonba, ezt pedig Aaron Pico bánta.

A pehelysúlyban versenyző Borics az ütközet második menetében szánta el magát a mindent eldöntő akció végrehajtására, s a felvételek tanúsága alapján riválisát sikerült is alaposan meglepnie, bár ki ne lepődne meg egy brutális sebességgel az arca felé repülő térden.

Boricsról úgy tartják, hogy hamarosan akár a legjelentősebb ketrecharcos szervezet, a UFC által szervezett gálán is bemutatkozhat hamarosan, amivel ő lehetne az első profi magyar férfi bunyós a UFC-ben. Ádám néhány hónapja már Amerikában is, a mostani bunyóját a New York-i Madison Square Gardenben nyerte meg.

Címkék: ketrecharc, MMA, UFC
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/74642/pics/lead_800x600.jpg
ketrecharc,MMA,UFC
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?