Blogolj!

A washingtoni sztárjátékos hobbiból bikákat ugrat át

Dorogi László

Azt eddig is tudtuk, hogy az NFL-ben futballozó amerikai focisták nem teljesen ép elméjűek - elvégre, ki az, aki szeret teljes erőből neki futkosni 100+ kilós izomkolosszusoknak -, de valahogy mindig sikerül bebizonyítaniuk, hogy a pályán kívül is szeretik extrém módon feszegetni a határaikat.

Fotó: Getty Images

Vannak persze, akik ezt szolidan és példaértékűen teszik, mint például Larry Fitzgerald, az Arizona Cardinals sztárelkapó legendája, aki legszívesebben utazásokra költi el az NFL-ben megkeresett pénzét és talán már nincs is olyan ország a világon, ahol ne járt volna - Budapestet is megcsodálta korábban. Aztán akadnak olyanok is, akik az extrémebb módját választják szabadidejük eltöltésének és például egészen különleges állatokat tartanak házi kedvencként: kígyótól elkezdve a tigrisen és különböző nagymacskákon át bármit, amit el lehet - és azt is amit már nem - képzelni.

Na meg, létezik az NFL-játékosok azon csoportja is, akik önmagukból hozzák elő az állatot néhanapján, mint például Josh Norman, a Washington Redskins klasszisa. A fővárosiak kissé már kiöregedőben lévő védője úgy döntött ugyanis, hogy ebben az évben közelről is megízleli a paplonai bikafuttatást és maga is részt vesz rajta, sőt, egy egészen egyedi produkcióval is készült.

Persze, az is kapóra jött neki, hogy eleve Spanyolországban nyaralt, de ettől még süttethette volna magát bármely tengerparti strandon is, viszont a felbőszített négylábúak valahogy sokkal jobban vonzották. Az már más kérdés, hogy a Washington Redskins vezetői milyen szemmel nézték - ha egyáltalán nem csukták be a látószerveiket - Norman hajmeresztő akcióját, hiszen a San Fermínben tartott őrület története során nagyon sokan szenvedtek már súlyos, vagy halálos sérülést is.

A futballista magasabbra emelte a lécet annál, hogy holmi bika elől történő futkározásban vegyen részt, ő nemes egyszerűséggel átugrált az állat felett. Oké, mondhatjuk, hogy hendikeppel indult, hiszen valahol ruganyossága a munkája is egyben, mindenesetre nem aprózta el a közönség szórakoztatását szabadsága alatt sem, s mivel hatalmas ováció fogadta az első nekifutást, megcsinálta még egyszer.

Norman az Instagramján azt írta, élete egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy átugorhatott egy bikát Pamplonában. Kár, hogy az NFL-ben lassan már minden elkapó olyan könnyedén lepi meg őt, mint ahogy ő tette azt a szemmel láthatóan megzavarodott bikával.

Címkék: NFL
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/75984/pics/lead_800x600.jpg
NFL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?