Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 3, 4, 5, 24, 30, 45. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 59 darab, nyereményük egyenként 313.505 forint; 4 találatos szelvény 2.484 darab, nyereményük egyenként 7.445 forint; 3 találatos szelvény 47.120 darab, nyereményük egyenként 1.525 forint.
Blogolj!

Kosárlabda-bemutatót tartott az NBA Görög Szörnye a magyaroknak

Dorogi László

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 20 éve nem játszott mérkőzést az európai elithez tartozó görögökkel, akik most a világbajnokságra készülnek és brutális keretük van.

Fotó: bball1.hu

Már csak azért is, mert rengeteg amerikai kosarassal ellentétben - a teljesség igénye nélkül LeBron James, Antohny Davies, James Harden és holnap reggelig sorolhatnánk, hogy kik nem lesznek még ott ilyen-olyan okokra hivatkozva a Team USA csapatában a kínai világbajnokságon - az NBA alapszakaszának MVP-je nem mondta le a válogatottságot és nyáron is kőkeményen dolgozik.

A krétai közönség egyébként nagyon várta a magyarok elleni mérkőzést, az 5200 fő befogadására alkalmas csarnok pillanatok alatt megtelt, a Milwaukee Bucks sztárja pedig a vártnak megfelelően klasszis teljesítményt nyújtott. Bár a magyar csapat nélkülözte két legjobbját, a Barcelonában alapembernek számító Hanga Ádámot és a nyáron Olaszországba igazoló Vojvoda Dávidot, valószínűleg ők sem tudták volna sokkal hatékonyabban megfékezni Giannis Antetokunmpót.

A 211 centiméter magasra nőtt játékos 19 pontjával a találkozó legeredményesebbjeként zárt, de persze nem csak ő jelentette a különbséget a csapatok között. A görög csapat villámgyorsan húsz pont közeli előnyt épített ki, végül 83-59-re győzte le a magyarokat.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/82298/pics/lead_800x600.jpg
Giannis Antetokunmpo,Milwaukee Bucks,NBA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?