Blogolj!

Brutális combsérüléssel nyerte meg a Super Bowlt a Patriots visszavonult klasszisa

Dorogi László

Rob Gronkowski három Super Bowlt nyert a New England Patriots csapatával, ám a legutóbbi, Los Angeles Rams elleni NFL-döntő után mindössze 29 évesen bejelentette visszavonulását.

Fotó: Washington Post

A tight end pályafutását végigkísérték a különböző durvábbnál durvább sérülések, volt eltörve lába, karja, agyrázkódással is többször bajlódott, tulajdonképpen csoda, hogy csak néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy abba hagyja a profi amerikai futballt.

A visszavonult klasszis kedden brutális részleteket árult el arról, mi is történt a Rams elleni döntőben, amit csapata az ő touchdown-elkapásával nyert meg. Gronkowski a második negyed elején kapott egy kegyetlen ütést a combjára, ezt követően járni is alig bírt. A találkozót a bostoni szurkolók nagy örömére végig játszotta, de azt talán senki sem sejtette, hogy mekkora kínokat élt át a találkozó közben és után.

A győzelmet követően még részt vett a csapat közös ünneplésén, hajnali háromkor került ágyba, de csak öt percet tudott aludni a mérhetetlen fájdalomtól és egész éjjel az ágyában sírt a Super Bowl-győzelmet követően.

Miután napokon keresztül csak perceket tudott aludni éjjelente a fájdalomtól, specialistához fordult, elmondta, hatalmasra duzzadt a combja, a személyi edzője nem is értette, hogyan tudott játszani. Gronkowski elmondta, előbb két deci, majd fél liter, majd újabb három deciliter vért csapoltak le a combjából hetek alatt.

"Ez nem normális. Rekordokat döntöttem a kórházban. Persze a rekorddöntésben jó vagyok"

- rázta le némi humorral a helyzet komolyságát magáról a keddi sajtótájékoztatón.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/82911/pics/lead_800x600.jpg
New England Patriots,NFL,Super Bowl
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?