Blogolj!

Letépett ujjal is befejezte a mezőgazdasági munkát a horvát ketrecharcos

Dorogi László

Él egy mondás jégkorongos berkekben, hogy a hokikapusok nem teljesen normálisak azért, amiért önként és dalolva beleállnak száz kilométer per órával feléjük száguldó gumilövedékekbe. No, hát a ketrecharcosokat sem kell félteni.

Fotó: Mirror

Az MMA az egyik legőszintébb és legkeményebb küzdősport a világon, itt tényleg csak az igazán kőkemény harcosok tudnak sikereket elérni. Zoran Djodj pályafutása azért nem éppen fáklyás menet, a horvát küzdősportolót már tizenháromszor is elverték az oktagonban, mindemellett van egy döntetlenje és tizenegy győzelme is. Hogy miért beszélünk most mégis róla? Azért, mert a pályán kívül bizonyította be keménységét.

Djodj éppen a földjén dolgozott - kukoricát takarítottak be -, amikor egy kombájn bekapta a kezét és a jobb kézfejéről letépte a kisujjának egy részét. Az MMA-harcos nem igazán illetődött meg a jelenet közben, nemes egyszerűséggel bekötözte a sérült testrészt és befejezte a munkát.

Ezután azért elment a kórházba, hogy megmutassa egy orvosnak is a sérült ujjat, amelyről az első ujjperc szakadt le, de a doki közölte vele, hogy már nem tudja visszavarrni.

Djodj négy nap múlva Szerbiában lép ismét ketrecbe, hogy megmérkőzzön a Hulk becenévre hallgató osztrák Tarhan Ibragimovval. A sérüléséről csak annyit mondott, ez nem olyan nagy dolog, ami miatt el kellene halasztania az összecsapást, ez még csak meg sem fordult a fejében.

Na erre mondják azt, hogy kemény mint a keddi kenyér vasárnap.

Címkék: ketrecharc, MMA
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/84580/pics/lead_800x600.jpg
ketrecharc,MMA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?