Blogolj!

Meg lehet lőni októberben az év gólját?

Dorogi László

Még csak két hete tart az észak-amerikai profi hokiliga új szezonja, de a Columbus Blue Jackets csatára máris olyan varázslatot hajtott végre a jégen, amit csak kevesen tudnak.

Bár még csak két hete startolt el az NHL 2019/2020-as idénye, már most rengeteg látványos megmozdulásból csemegézhettek a szezonvégi összefoglalók összevágói. Kiváló formában kezdte például a szezont Connor McDavid és az Edmonton Oilers, de a Pittsburgh Penguins sztárcsatárának, Sidney Crosbynak is volt már egy-két egészen pazar gólja.

Sonny Milano nevét eddig a hardcore Columbus Blue Jackets fanokon kívül talán nem sokan ismerték, de a fiatal amerikai szélső hatalmasat villantott a Dallas Stars elleni találkozón. Egy korongszerzés után a texasiak védő harmada előtt kapta meg a pakkot, felaggatta a kötényt a rá kirontó védőre, majd a kapust elfektetve a lábai között emelte a pakkot a ketrecbe.

A gól értékét ráadásul növeli a tény, hogy ezzel meg is nyerte a mérkőzést a Blue Jackets, így pedig aztán végképp teljes lehet az öröm. Hogy aztán az idény végén ezt választják-e meg a szezon legszebb találatának, azt most még nagyon nehéz megmondani, de hogy az aspiránsok között ott lesz, az egészen biztos.

Címkék: NHL
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/84658/pics/lead_800x600.jpg
NHL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?