Blogolj!

Megpaskolta egy rendőr fenekét a Cleveland Browns elkapósztárja


Odell Beckham Jr. kicsit túlzásba vitte a bulikát az egyetemi amerikai foci döntő után: a diadalmaskodó LSU öltözőjében rácsapott egy közeg tomporára.

Fotó: CBS

A Louisiana State University ült fel az egyetemi amerikai-futball bajnokság trónjára az Egyesült Államokban, miután a hétfői döntőben legyőzte a tavalyi bajnok, közel 750 napja veretlen Clemson egyetem csapatát. A mérkőzés legjobbja Joe Burrow irányító volt, aki a legtöbb szakértő szerint tavasszal az 1/1-es pozícióban kel el az NFL dratján és aki megszámlálhatatlan egyetemi rekordot döntött meg idén, nem mellesleg elhódította a legjobb egyetemi játékosnak járó Heisman-trófeát.

Louisianai játékos lett az egyetemi bajnokság legjobb amerikai futballistája

Végéhez közeledik az egyetemi amerikai foci idény az Egyesült Államokban, ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy magyar idő szerint vasárnap hajnalban átadták Heisman-trófeát. Ezt az NCAA legtehetségesebbnek, legjobbnak tartott játékosa kapja meg évről évre, korábban olyan, ma már az NFL-ben villogó sztárok hódították el, mint a Baltimore Ravens irányítója, Lamar Jackson, az idényt sérülés miatt kiülő, de korábban Super Bowlt játszó Cam Newton, vagy éppen a Tennessee csapatánál remek idényt játszó Derrick Henry.

A nagy döntőt a helyszínen tekintette meg Odell Beckham Jr., a Cleveland Browns kiváló elkapója is, aki korábban szintén az LSU-ra járt. Beckhamnek meglehetősen bosszantó módon alakult az idénye: a szezon előtt a New York Giants-től került a Barnákhoz, ám hiába alakult ki kifejezetten ígéretes, tehetséges keret Clevelandben, a gárda csúnyán földbe állt. Tulajdonképpen semmi esélyük nem volt a rájátszásra. Az elkapó számai is visszaestek, pedig éppen a Giants sem volt az az eget verően erős alakulat.

A frusztrált OBJ úgy döntött, hogy az egyetemi döntőn engedi ki a felhalmozódott gőzt, ám az este nem alakult éppen a legjobban a klasszis elkapó számára. A NOLA.com arról számolt be, hogy a Browns-játékost letartóztatták, miután az LSU öltözőjében a nagy dajdajozás közben rácsapott egyet egy rendőr fenekére. Íme:

A sztárelkapó szerencsétlenségére az esetet éppen rögzítette valaki, így hát nem nagyon van mit magyaráznia a bizonyítványon. A dolgot ráadásul tetézte is, miután a rendőr figyelmeztette, hogy következményei lesznek az esetnek: fogott egy szivart és gyorsan rápippantott.

Beckham szerencséje, hogy egy hímnemű közeg tomporára csapott rá, ugyanis ha rendőrnő lett volna az áldozata, sokkal rosszabbul is járhatott volna: a NOLA.com szerint a hatóságok eredetileg szexuális bűncselekménnyel vádolták meg, de ezt végül a helyi bíró elutasította.

Aki Louisiana államban - bár a megfogalmazás kissé erős látva a jelenetsort - könnyű testi sértést követ el egy rendőrtiszt ellen, az több mint 500 dolláros büntetésre de néhány nap zárkára is számíthat. A Cleveland Browns közleményben jelezte, a játékos mindenben együttműködött a hatóságokkal, hogy sikerüljön megoldani ezt a szituációt.

Címkék: Cleveland Browns, NFL
1
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/89005/pics/lead_800x600.jpg
Cleveland Browns,NFL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-17 16:01:32
Ha jól értem, akkor - mivel ő bevándorló, nyomorult néger - neki ezt is szabad !!!!

Normáliséknál már ott a helyszínen lelőtték volna, ha egy újjal is hozzáér a rendfenntartók egyik emberéhez !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?