Blogolj!

Döbbenetes tragédia, helikopter-balesetben meghalt Kobe Bryant

Dorogi László

A Los Angeles Lakers legendás kosárlabdázója mindössze 41 éves volt.

Fotó: CNBC.com

A borzasztó tragédiáról a TMZ számolt be elsőként. Az információk szerint a helikopteren Kobe Bryant és a pilóta mellett hárman, köztük Bryant 13 éves lánya Gianna Maria utaztak, amikor a szerencsétlenség megtörtént a Los Angeleshez közeli Calabasasnál. A balesetet senki nem élte túl.

A rendőrség már megkezdte a nyomozást a baleset ügyében, az első információk szerint a helikopter nekiütközött egy sziklának, majd kigyulladt.

A philadelphiai születésű legendás NBA-játékos 41 éves volt, négy gyermek édesapja. Az aktív sporttól 2016-ban vonult vissza, 1996-tól húsz esztendőn keresztül a Los Angeles Lakers kosarasa volt

Kobe Bryant az NBA történetének egik legjobb kosárlabdázója volt, számos rekord fűződik a nevéhez. Ötször nyert bajnoki címet a Los Angeles Lakers csapatával, kétszer választották meg a nagydöntő legértékesebb játékosának, 2008-ban az alapszakasz MVP címet is elnyerte. A liga történetének negyedik legtöbb pontját szerezte (33 643), tizennyolcszor választották be az All-Star csapatba, az amerikai válogatottal pedig 2008-ban és 2012-ben is olimpiai bajnoki címet nyert.

https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/89554/pics/lead_800x600.jpg
Kobe Bryant,Los Angeles Lakers,NBA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?