Blogolj!

867 milliárd dollárra perelték az NFL-t a szoftpornós félidei show miatt

Dorogi László

Shakira és Jennifer Lopez a Super Bowl félidei show-jában megmutatta, hogy a kor tényleg csak egy szám és 40 fölött is lehet igazán szexi egy nő. Akadtak persze olyanok, akiknél kiütötte a biztosítékot a túlságosan is forró hangulatú bulika.

Fotó: Pitchfork

Nem lehet azt mondani, hogy ne hozta volna a várt izgalmakat az NFL századik szezonjának lezárása: az 54. Super Bowlt végül tízpontos hátrányból fordítva nyerte meg a Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers kárára és ült fel 50 év után ismét az NFL-trónjára.

NFL: 50 év után bajnok a Kansas City Chiefs (videó)

A Kansas City Chiefs hihetetlen utolsó negyedet követően 31-20-ra győzött a San Francisco 49ers ellen az 54. Super Bowl-on és így fél évszázad után szerzett ismét bajnoki címet az NFL-ben. Mindkét csapat óriási várakozásokkal vágott neki a Miamiban található Hardrock Stadionban rendezett mérkőzésen, hiszen a Kansas City Chiefs utoljára 1970-ben, a San Francisco 49ers pedig 1995-ben nyert utoljára Super Bowl-t.

Mint mindig, a döntő félidei show-műsorára is sokan kíváncsiak voltak, a szervezők pedig a Super Bowl helyszínéhez, Miamihoz méltó módon egy igazi latinos partit álmodtak meg: meghívták az amerikai popipar latina nehézbombázóit, Shakirát és J-Lo-t, hogy mutassanak valamit.

A két díva aztán valóban tüzes táncot lejtett a pillanatok alatt összetákolt színpadon, mindketten megmutatták, hogy van még bennük spiritusz, s ha nem is volt ez minden idők Halftime Show-ja, azért nem lehet megvádolni a hölgyeket azzal, hogy ne adtak volna mindent bele. Azzal viszont már inkább, hogy nem öltöztek fel kellőképpen.

Így gondolta ezt Dave Daubenmire úr is, aki az énekesnők lenge öltözete miatt 867 milliárd dolláros pert akasztana az NFL-nek és a félidei show főszponzorának, a Pepsinek a nyakába. A mélyen vallásos Daubenmire azzal a felkiáltással adta be a keresetét a bírósághoz, hogy a házában pornográf tartalmak terjesztését ismerte fel, mindezt pedig egy Facebook-videó keretein belül meg is osztotta a követőivel.

Az NFL részéről hivatalos válasz egyelőre nem érkezett az üggyel kapcsolatban, de azért igencsak meglepő lenne, ha ennek az agyament összegű kártérítési keresetnek helyt adna az amerikai bíróság.

A Forbes néhány nappal ezelőtt számolt be arról, hogy Shakira és Jennifer Lopez fizetést sem kértek a fellépésért, hiszen éppen elég nagy marketingértéke van már önmagában a Super Bowl-shownak is, az NFL-nek mindössze a show egyéb költségeit kellett állnia.

Címkék: NFL, Super Bowl
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/90091/pics/lead_800x600.jpg
NFL,Super Bowl
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?