Blogolj!

Ijesztő képsorok: összeesett a kispadon a Blues bajnoka

Dorogi László

Jay Bouwmeester az Anaheim elleni mérkőzés első harmadában lett rosszul, ám szerencsére az orvosi stáb gyorsan a segítségére sietett.

Fotó: nhl.com

Ijesztő jelenetsor borzolta a kedélyeket Anaheimben magyar idő szerint szerda hajnalban. A nem éppen legszebb napjait élő Duckshoz a címvédő St. Louis látogatott az NHL alapszakaszában, a mérkőzés viszont alig tartott tovább 12 percnél.

A címvédő Blues rutinos bekkje - aki pályafutása 1241. mérkőzését játszotta a ligában - egy cserét követően egészen egyszerűen összeesett a kispadnál, a levegő pedig teljesen megfagyott a csarnokban.

A St. Louis nem sokkal később hivatalos közleményt adott ki, amelyben szerencsére a körülményekhez képest jó hírekkel szolgáltak.

"7 perc és 50 másodperc volt hátra a mai találkozónk első harmadából, amikor Jay Bouwmeester szívproblémák miatt összeesett a kispadnál, miután teljesítette a cseréjét. Szerencsére az orvosi személyzet gyors reakciójának köszönhetően sikerült stabilizálni játékosunk állapotát és kórházba szállítani. Jay eszméleténél van, de további vizsgálatok várnak rá"

- írta a Blues, nem sokkal később pedig az NHL jelezte, a játékosokkal és a szakvezetőkkel egyeztetve a mérkőzés elhalasztása mellett döntöttek.

A 36 éves bekk mindent megnyert pályafutása során, amit lehetett, 2003-ban és 2004-ben világbajnoki címet, 2014-ben olimpiai bajnoki címet szerzett Kanadával, tavaly pedig Stanley-kupát a St. Louis-zal. Az idei a 17. szezonja a ligában.

Címkék: NHL, St. Louis Blues
https://amerikaisportok.blogstar.hu/./pages/amerikaisportok/contents/blog/90329/pics/lead_800x600.jpg
NHL,St. Louis Blues
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?