Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 3, 4, 5, 24, 30, 45. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 59 darab, nyereményük egyenként 313.505 forint; 4 találatos szelvény 2.484 darab, nyereményük egyenként 7.445 forint; 3 találatos szelvény 47.120 darab, nyereményük egyenként 1.525 forint.
Blogolj!

Jég nem marad szárazon.

Triplaeső, zsákcunami, blokktenger.

Minden héten háború.

Az oktagon az otthonom.

NHL: nem lassítanak a tavalyi döntő résztvevői az új szezonban

NHL: nem lassítanak a tavalyi döntő résztvevői az új szezonban

2019.11.07. | Dorogi László

Egy hónappal ezelőtt rajtolt az NHL 2019/2020-as idénye. A végkifejletet illetően messzemenő következtetéseket azért még nem lehet levonni mindenesetre egy szezoneleji erősorrend már most felállítható.

Tovább
A Heat mentheti meg Miami becsületét

A Heat mentheti meg Miami becsületét

Tovább
Véget érhet az egyetemi sportolók diszkriminációja az Egyesült Államokban

Véget érhet az egyetemi sportolók diszkriminációja az Egyesült Államokban

Tovább
Dorogi László
2019.08.10.
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 20 éve nem játszott mérkőzést az európai elithez tartozó görögökkel, akik most a világbajnokságra készülnek és brutális keretük van.
Dorogi László
2019.08.09.
Magyar idő szerint péntek hajnalban végre ismét éjszakázhattak az amerikai utball rajongói, elkezdődött ugyanis az NFL-ben a nagyüzem, lejátszották az első előszezon mérkőzéseket, és máris akadtak olyan játékosok, akik letették a névjegyüket.
Címkék: Cleveland Browns, NFL
Dorogi László
2019.07.15.
Azt eddig is tudtuk, hogy az NFL-ben futballozó amerikai focisták nem teljesen ép elméjűek, de valahogy mindig sikerül bebizonyítaniuk, hogy a pályán kívül is szeretik extrém módon feszegetni a határaikat.
Címkék: NFL
Dorogi László
2019.07.06.
Lehet itt LeBron James-ről, Anthony Davisről, vagy a Los Angeles Lakersről beszélni, csak felesleges. Könnyen lehet ugyanis, hogy a következő NBA szezon egyáltalán nem a Lakersről szól majd, hanem a városi riválisról.
Dorogi László
2019.06.15.
Nem lehet túl kellemes ha lendületből az ember arcába repül egy csontos térd, hát még akkor, ha ez egy pokolian kemény magyar térdkalács.
Címkék: ketrecharc, MMA, UFC
Dorogi László
2019.06.14.
Könnyen lehet, hogy a Toronto Raptors egy dinasztiát döntött romba péntek hajnalban. A kanadai gárda fennállása során először nyerte meg az NBA bajnoki címét, tette mindezt úgy, hogy kis szerencsével akár ki is söpörhette volna a címvédőt.
Dorogi László
2019.05.30.
Magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődik az NBA nagydöntője, ahol a címvédő Golden State Warriors ellenfele a Toronto Raptors lesz. A kaliforniai gárda zsinórban ötödik fináléjára készül, miközben a kanadaiak még sosem jutottak ilyen magasságokba.
Dorogi László
2019.05.24.
Kawhi Leonard száját húzva lépte át az amerikai-kanadai határt nyáron, amikor a San Antonio Spurs elcserélte őt a Toronto Raptorshoz. Nem akart Kanadába költözni, de mennie kellett, mert Texasban mindent felégetett maga körül.
Dorogi László
2019.05.15.
Nos, Buffalóban nagyon úgy tűnik, hogy igen. Az NHL utóbbi éveinek egyik legrosszabb csapatának vezetősége szemmel láthatóan hisz a tündérmesékben.
Címkék: Buffalo Sabres, NHL
Dorogi László
2019.04.23.
Alaposan rájár a rúd Luke Waltonra, akit nem rég menesztett a Los Angeles Lakers a balul sikerült szezon után. A játékosként két bajnoki címet nyerő szakembernek azóta már új csapata is van, de most egészen más miatt főhet a feje.
Címkék: NBA

Ezeket a cikkeket olvastad már?