Blogolj!

Jég nem marad szárazon.

Triplaeső, zsákcunami, blokktenger.

Minden héten háború.

Az oktagon az otthonom.

Nem semmi: magyar lány a női NBA-ben!

Nem semmi: magyar lány a női NBA-ben!

2020.02.19. | Dorogi László

Határ Bernadett a magyar női kosárlabda-válogatott és a Sopron oszlopos tagja. A sárga-zöldekkel szerződést hosszabbított, de közben egy amerikai ajánlatot is kapott.

Tovább
Az NHL-nek is betehet a koronavírus

Az NHL-nek is betehet a koronavírus

Tovább
Aaron Gordonnak most lett tele a töke a zsákolóversennyel

Aaron Gordonnak most lett tele a töke a zsákolóversennyel

Tovább
Dorogi László
2019.12.21.
Ja Morant az észak-amerikai profi kosárliga egyik legígéretesebb játékosa, újoncként is hatalmas meccseket játszva ülteti le a szurkolókat a Memphis meccsek elé. Ami azért nem kis teljesítmény, mert a csapat nem most éli fénykorát.
Címkék: NBA
Dorogi László
2019.12.15.
Végéhez közeledik az egyetemi amerikai foci idény az Egyesült Államokban, ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy magyar idő szerint vasárnap hajnalban átadták Heisman-trófeát.
Címkék: NFL
Dorogi László
2019.12.14.
Oskar Lindblom már nem lép jégre ebben az idényben, de ennél most sokkal nagyobb problémával kell megküzdenie.
Dorogi László
2019.12.13.
Lamar Jackson péntek hajnalban megdöntötte az irányítók által egy szezonban futott legtöbb yard rekordját. Több sem kellett a New England legendájának, azonnal fifikás kihívás elé állította a Baltimore játékosát.
Dorogi László
2019.12.09.
Újabb hónap pörgött le az észak-amerikai jégkorongliga 2019/2020-as idényének alapszakaszából. Lássuk kik léptek előre novemberben és kik estek vissza.
Címkék: jégkorong, NHL
Dorogi László
2019.11.30.
David Pastrnak egészen pazar idényt fut az NHL-ben. A cseh támadó már most 24 gólnál tart, csapata pedig toronymagasan vezeti a ligát.
Dorogi László
2019.11.30.
Luka Doncsicsot sokan féltették az NBA-től, de az Európában igen gyorsan sztárrá avanzsáló szlovén tini gyorsan bizonyított a kétkedőknek. Első amerikai idényében megválasztották az Év újoncának, idén pedig már az MVP-címért is harcban áll.
Címkék: Dallas Mavericks, NBA
Dorogi László
2019.11.29.
Bobby Wagner nem különösebben van oda a Hálaadásért. Az amerikaiak minden évben november negyedik csütörtökjén tartják meg a számukra talán még a Karácsonynál is fontosabb ünnepet. Ilyenkor összegyűlnek a családok és hatalmasakat esznek.
Címkék: NFL, Seattle Seahawks
Ragnar Volarus
2019.11.27.
Talán most már meg is rendezik.
Címkék: UFC
Dorogi László
2019.11.25.
Mit csinál egy átlagos ember, ha kiütik kilenc fogát? Jobb esetben is hosszú napokig szenved a fájdalomtól. Na és mit csinál egy jégkorongjátékos? Naná, hogy másnap újra meccset játszik.
Címkék: Florida Panthers, NHL

Ezeket a cikkeket olvastad már?