Blogolj!

Jég nem marad szárazon.

Triplaeső, zsákcunami, blokktenger.

Minden héten háború.

Az oktagon az otthonom.

Nem semmi: magyar lány a női NBA-ben!

Nem semmi: magyar lány a női NBA-ben!

2020.02.19. | Dorogi László

Határ Bernadett a magyar női kosárlabda-válogatott és a Sopron oszlopos tagja. A sárga-zöldekkel szerződést hosszabbított, de közben egy amerikai ajánlatot is kapott.

Tovább
Az NHL-nek is betehet a koronavírus

Az NHL-nek is betehet a koronavírus

Tovább
Aaron Gordonnak most lett tele a töke a zsákolóversennyel

Aaron Gordonnak most lett tele a töke a zsákolóversennyel

Tovább
Dorogi László
2019.11.23.
Töredelmesen bevallom, egy kanyi vasat sem tettem volna a Los Angeles Lakersre az NBA-szezon kezdete előtt. Arra meg aztán pláne nem, hogy november végén vezetni fogják a ligát. Mostanra viszont meg kell követnem magam, valami összeállt Frank Vogel kezei alatt.
Dorogi László
2019.11.22.
Mike Babcockot 2015-ben nyolc évre szóló, 50 millió dolláros szerződéssel kínálta meg a Toronto Maple Leafs. A cél egyértelműnek tűnt, a Detroittal bajnoki címet nyerő vezetőedzőnek véget kell vetnie az 1967 óta húzódó torontói Stanley-kupa aszálynak.
Dorogi László
2019.11.20.
Marc-André Fleury az NHL egyik legjobb kapusa, ezt pedig a Toronto Maple Leafs elleni mérkőzésen újra bebizonyította. Nem is akárhogy!
Dorogi László
2019.11.18.
Miért nem bocsájtható meg egy súlyos társadalmi problémára való figyelemfelhívó demonstráció az NFL-ben és miért "hunyhatnak" szemet egy-egy nőverős, vagy éppen más súlyos testi sértéssel végződő incidens fölött?
Dorogi László
2019.11.18.
A Blackhawsk legutóbbi négy mérkőzésén 21 gólt rámolt be az ellenfelek kapujába az NHL-ben és egyre inkább kelti jó csapat benyomását. Pedig nagyon nem így indult ez a szezon.
Dorogi László
2019.11.07.
Egy hónappal ezelőtt rajtolt az NHL 2019/2020-as idénye. A végkifejletet illetően messzemenő következtetéseket azért még nem lehet levonni mindenesetre egy szezoneleji erősorrend már most felállítható.
Címkék: NHL
Ragnar Volarus
2019.11.03.
Helyszín a New York-i Madison Square Garden, az esemény pedig az 500. élőben sugárzott UFC gála a UFC 244. Érdekes módon címmeccs nélkül. Elég hülye ötlet ilyen szép jubileumot címmeccs nélkül ünnepelni? Ugyan kérem. Hát a legfaszább faszagyerek (Baddest Motherfucker) cím smafu?
Címkék: UFC
Dorogi László
2019.11.02.
Nem lehet kellemes manapság major ligás csapatnak szurkolni Miamiban. A Dolphins az NFL egyik legnagyobb szemétlerakata, a Marlins története legrosszabb korszakát éli az MLB-ben, az NHL-es Florida Panthers pedig nem is igazán tartozik a városhoz.
Címkék: Miami Heat, NBA
Dorogi László
2019.10.30.
A lavinát Kalifornia állam indította el, az egyetemi sportéletet felügyelő NCAA szervezetnek pedig lépnie kellett.
Címkék: egyetemi sport, NCAA
2019.10.22.
Keddről szerdára virradó éjjel elkezdődik az NBA 2019/20-as idénye amely az utóbbi évek egyik legkiélezettebb versengését hozhatja a Larry O'Brien-trófeáért. Cikkünkben megpróbáljuk az esélyeket latolgatni. 
Címkék: kosárlabda, NBA

Ezeket a cikkeket olvastad már?