Blogolj!

Jég nem marad szárazon.

Triplaeső, zsákcunami, blokktenger.

Minden héten háború.

Az oktagon az otthonom.

Világbajnokságszerű tornával zárulhat az NBA szezonja

Világbajnokságszerű tornával zárulhat az NBA szezonja

2020.03.31. | Dorogi László

A tervek szerint akkor is a rájátszással folytatódna az idény, hogy még az alapszakasz sem ért véget. A csapatok két győzelemig tartó párharcokban döntenék el, ki legyen a bajnok.

Tovább
UFC: Conor McGregor egymillió eurót ad az ír egészségügynek

UFC: Conor McGregor egymillió eurót ad az ír egészségügynek

Tovább
Véget ért a Tom Brady-éra New Englandben!

Véget ért a Tom Brady-éra New Englandben!

Tovább
Ragnar Volarus
2019.11.27.
Talán most már meg is rendezik.
Címkék: UFC
Dorogi László
2019.11.25.
Mit csinál egy átlagos ember, ha kiütik kilenc fogát? Jobb esetben is hosszú napokig szenved a fájdalomtól. Na és mit csinál egy jégkorongjátékos? Naná, hogy másnap újra meccset játszik.
Címkék: Florida Panthers, NHL
Dorogi László
2019.11.23.
Töredelmesen bevallom, egy kanyi vasat sem tettem volna a Los Angeles Lakersre az NBA-szezon kezdete előtt. Arra meg aztán pláne nem, hogy november végén vezetni fogják a ligát. Mostanra viszont meg kell követnem magam, valami összeállt Frank Vogel kezei alatt.
Dorogi László
2019.11.22.
Mike Babcockot 2015-ben nyolc évre szóló, 50 millió dolláros szerződéssel kínálta meg a Toronto Maple Leafs. A cél egyértelműnek tűnt, a Detroittal bajnoki címet nyerő vezetőedzőnek véget kell vetnie az 1967 óta húzódó torontói Stanley-kupa aszálynak.
Dorogi László
2019.11.20.
Marc-André Fleury az NHL egyik legjobb kapusa, ezt pedig a Toronto Maple Leafs elleni mérkőzésen újra bebizonyította. Nem is akárhogy!
Dorogi László
2019.11.18.
Miért nem bocsájtható meg egy súlyos társadalmi problémára való figyelemfelhívó demonstráció az NFL-ben és miért "hunyhatnak" szemet egy-egy nőverős, vagy éppen más súlyos testi sértéssel végződő incidens fölött?
Dorogi László
2019.11.18.
A Blackhawsk legutóbbi négy mérkőzésén 21 gólt rámolt be az ellenfelek kapujába az NHL-ben és egyre inkább kelti jó csapat benyomását. Pedig nagyon nem így indult ez a szezon.
Dorogi László
2019.11.07.
Egy hónappal ezelőtt rajtolt az NHL 2019/2020-as idénye. A végkifejletet illetően messzemenő következtetéseket azért még nem lehet levonni mindenesetre egy szezoneleji erősorrend már most felállítható.
Címkék: NHL
Ragnar Volarus
2019.11.03.
Helyszín a New York-i Madison Square Garden, az esemény pedig az 500. élőben sugárzott UFC gála a UFC 244. Érdekes módon címmeccs nélkül. Elég hülye ötlet ilyen szép jubileumot címmeccs nélkül ünnepelni? Ugyan kérem. Hát a legfaszább faszagyerek (Baddest Motherfucker) cím smafu?
Címkék: UFC
Dorogi László
2019.11.02.
Nem lehet kellemes manapság major ligás csapatnak szurkolni Miamiban. A Dolphins az NFL egyik legnagyobb szemétlerakata, a Marlins története legrosszabb korszakát éli az MLB-ben, az NHL-es Florida Panthers pedig nem is igazán tartozik a városhoz.
Címkék: Miami Heat, NBA

Ezeket a cikkeket olvastad már?