Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 3, 4, 5, 24, 30, 45. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 59 darab, nyereményük egyenként 313.505 forint; 4 találatos szelvény 2.484 darab, nyereményük egyenként 7.445 forint; 3 találatos szelvény 47.120 darab, nyereményük egyenként 1.525 forint.
Blogolj!

Jég nem marad szárazon.

Triplaeső, zsákcunami, blokktenger.

Minden héten háború.

Az oktagon az otthonom.

NHL: nem lassítanak a tavalyi döntő résztvevői az új szezonban

NHL: nem lassítanak a tavalyi döntő résztvevői az új szezonban

2019.11.07. | Dorogi László

Egy hónappal ezelőtt rajtolt az NHL 2019/2020-as idénye. A végkifejletet illetően messzemenő következtetéseket azért még nem lehet levonni mindenesetre egy szezoneleji erősorrend már most felállítható.

Tovább
A Heat mentheti meg Miami becsületét

A Heat mentheti meg Miami becsületét

Tovább
Véget érhet az egyetemi sportolók diszkriminációja az Egyesült Államokban

Véget érhet az egyetemi sportolók diszkriminációja az Egyesült Államokban

Tovább
Dorogi László
2018.12.18.
El is kezdődött, hiszen az alapszakasz hajrájához érve pokoli izgalmak várhatóak az észak-amerikai profi futball-ligában. Minden csapatnak két mérkőzése maradt hátra az alapszakaszból, így vannak akik már a jövőre készülnek, de olyanok is akadnak, akiknek még vért izzadnak a rájátszásért. Körkép.
Címkék: NFL, rájátszás
Dorogi László
2018.12.11.
Nagy baj az agybaj - mondogatta állandóan középiskolai matektanárom. Az NBA a világ legjobb és legnépszerűbb kosárlabda-bajnoksága, s mint ilyen, főszereplői is gyakran kerülnek a média, a közbeszéd célkeresztjébe. És bizony néhanapján orbitális marhaságokat mondanak ki a szájukkal.
Címkék: NBA
2018.12.03.
A hétvégén Sylvester Stallone bejelentette, hogy nem játssza el többet Rocky Balboát. A bejelentéssel kapcsolatban felidézzük Chuck Wepner életútját, aki a legendás filmkaraktert ihlette.
Címkék: ökölvívás, Rocky
Dorogi László
2018.12.01.
Kareem Hunt napjaink NFL-jének az egyik, ha nem a legjobb futójátékosa. Volt. A bajnoki címre is esélyes Kansas City Chiefsnek ugyanis nem volt más választása: ki kellett rúgnia egyik legfontosabb láncszemét.
Dorogi László
2018.11.20.
Tudtuk, hogy így lesz. Vártuk, hogy így legyen. Aztán úgy lett és leesett az állunk. Soha ennyi pont nem született még az NFL hétfő esti rangadóján, mint a Los Angeles Rams és a Kansas City Chiefs összecsapásán.
2018.11.16.
Felkerült az internetre az a megható dokumentumfilm amely a kenyai jégkorong-válogatott Kanadába utazását mutatja be. Kelet-Afrika egyetlen hokicsapatának edzésén meglepetésként az NHL két szupersztárja is részt vett.
Címkék: jégkorong
Dorogi László
2018.11.15.
Az immáron a Lakersben pattogtató Király újabb mérföldkőhöz érkezett csütörtök hajnalban: megelőzte Wilt Chamberlaint az NBA örökös pontlistájának ötödik helyén.
Dorogi László
2018.11.14.
Hosszadalmas, két évre visszanyúló szerződés-vita végére tett pontot Le'Veon Bell. A Pittsburgh Steelers futóját már egészen biztosan nem látjuk 2018-ban focizni, ahogyan az is garantált, hogy pittsburghi mezben sem termeli többé a yardokat.
Dorogi László
2018.11.06.
A New Jersey Devils centerénél 2017 szeptemberében diagnosztizáltak krónikus mieloid leukémiát. Brian Boyle bő egy évvel később első mesterhármasát szerezte meg az NHL-ben - éppen egy rák elleni küzdelemre való felhívó esten.
Dorogi László
2018.11.05.
Az ökölvívás koronázott királya már többször is visszavonult a ringtől, ám most újra visszatér, csakhogy ezúttal kicsit másképp.
Címkék: Floyd Mayweather, MMA

Ezeket a cikkeket olvastad már?