Blogolj!
Odell Beckham Jr. kicsit túlzásba vitte a bulikát az egyetemi amerikai foci döntő után: a diadalmaskodó LSU öltözőjében rácsapott egy közeg tomporára.
Címkék: Cleveland Browns, NFL
Dorogi László
2019.08.09.
Magyar idő szerint péntek hajnalban végre ismét éjszakázhattak az amerikai utball rajongói, elkezdődött ugyanis az NFL-ben a nagyüzem, lejátszották az első előszezon mérkőzéseket, és máris akadtak olyan játékosok, akik letették a névjegyüket.
Címkék: Cleveland Browns, NFL
Dorogi László
2019.03.13.
Szenzációszámba menő cserét hajtott végre kedd éjjel a New York Giants és a Cleveland Browns, a kétezres évek lesajnált bohóccsapata többé nem béna kacsák gyülekezete.
Dorogi László
2019.02.12.
A Cleveland Browns hétfőn jelentette be, hogy szerződést kötött a Kansas Citytől szezon közben elküldött futóval, Kareem Hunttal.
Dorogi László
2018.10.31.
Nincs még egy franchise az NFL történetében, amelyik ilyen eszményi szintre emelte volna a balfaszság fogalmát. A Browns egészen sajátos logika mentén működik, nehéz megérteni, mit és miért tesznek.
Címkék: Cleveland Browns, NFL
Dorogi László
2018.08.24.
Bevallom őszintén, nagy önuralom kellett ahhoz, hogy ezt a címet röhögés nélkül leírjam. Beszéljenek helyettem inkább a számok: Cleveland Browns - öt, Philadelphia Eagles - NULLA.

Ezeket a cikkeket olvastad már?