Blogolj!
Dorogi László
2019.06.14.
Könnyen lehet, hogy a Toronto Raptors egy dinasztiát döntött romba péntek hajnalban. A kanadai gárda fennállása során először nyerte meg az NBA bajnoki címét, tette mindezt úgy, hogy kis szerencsével akár ki is söpörhette volna a címvédőt.
Dorogi László
2019.05.30.
Magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődik az NBA nagydöntője, ahol a címvédő Golden State Warriors ellenfele a Toronto Raptors lesz. A kaliforniai gárda zsinórban ötödik fináléjára készül, miközben a kanadaiak még sosem jutottak ilyen magasságokba.
Dorogi László
2019.04.16.
Az NBA rájátszások történetében még soha egyetlen csapatnak sem sikerült 31 pontos hátrányból fordítania, különösen másfél negyed alatt. A Los Angeles Clippers ezt a bravúrt hajtotta végre a Golden State otthonában.
Dorogi László
2018.10.08.
A Golden State Warriors kosarasára nem nagyon találunk szavakat. Legalábbis erre a dobására semmiképp.
Dorogi László
2018.07.03.
Erről gondoskodik az elmúlt években a bajnok Golden State Warriors. Most megszerezték a liga egyik legjobb centerét is, kérdés, felépül-e teljesen Achilles-sérüléséből.
Dorogi László
2018.06.10.
A Golden State Warriors négy év alatt harmadik bajnoki címét szerezte meg az észak-amerikai profi kosárlabdaligában. Csakhogy ez ismerve a körülményeket senkit nem érdekel és nem is igazán nagy bravúr.
Dorogi László
2018.05.31.
Magyar idő szerint péntek hajnalban startol az NBA döntője, ahol ismét a Golden State Warriors és a LeBron James Cavaliers csap össze. Nagy reményeket ne fűzzünk az ütközethez, túl sok mindennek kell teljesülnie, hogy izgalmas párharcot lássunk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?