Blogolj!
Dorogi László
2019.02.12.
A Cleveland Browns hétfőn jelentette be, hogy szerződést kötött a Kansas Citytől szezon közben elküldött futóval, Kareem Hunttal.
Dorogi László
2019.01.20.
Vasárnap este rendezik meg az észak-amerikai profi futballiga főcsoport-döntőit. A párharcok kísértetiesen hasonlítanak egymásra, adott két Super Bowl-győztes irányító és két trónkövetelő. Győz a rutin, vagy új fejezet nyílik az NFL-ben?
Dorogi László
2019.01.11.
Szinte hihetetlen, de már csak hét mérkőzés maradt hátra az NFL 2018-as szezonjából. A helyzet egyre csak fokozódik, a wild card körben elhullottak a továbbjutásra nem érdemes csapatok, a főcsoportok elődöntőiben már tényleg csak a legjobb nyolcas kap lehetőséget. Lássuk mire számíthatunk az Amerikai Főcsoport mérkőzésein!
Dorogi László
2018.12.01.
Kareem Hunt napjaink NFL-jének az egyik, ha nem a legjobb futójátékosa. Volt. A bajnoki címre is esélyes Kansas City Chiefsnek ugyanis nem volt más választása: ki kellett rúgnia egyik legfontosabb láncszemét.
Dorogi László
2018.11.20.
Tudtuk, hogy így lesz. Vártuk, hogy így legyen. Aztán úgy lett és leesett az állunk. Soha ennyi pont nem született még az NFL hétfő esti rangadóján, mint a Los Angeles Rams és a Kansas City Chiefs összecsapásán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?