Blogolj!
Dorogi László
2020.03.10.
Az Egyesült Államokra is egyre komolyabb hatást gyakorol az újfajta koronavírus-járvány terjedése. A legrangosabb nem Grand Slam tenisztornát már elhalasztották, de könnyen lehet, hogy a major ligák csapatai is zárt kapuk mögé szorulnak.
Címkék: LeBron James, NBA, NHL
Dorogi László
2020.02.01.
Először lépett pályára a Los Angeles Lakers az NBA-ben Kobe Bryant halála óta. A találkozó előtt természetesen megemlékeztek a legendás játékosról, LeBron James pedig beszédet is mondott.
Dorogi László
2019.03.23.
Valósággá vált az, amit már hetek óta sejtettünk: LeBron James nem volt elég jó ahhoz, hogy a rájátszásba segítse a Los Angeles Lakerst. Vagy a Lakers nem volt elég jó, hogy playoffba vigye a Királyt? A válasz talán valahol a kettő között keresendő.
Dorogi László
2018.11.15.
Az immáron a Lakersben pattogtató Király újabb mérföldkőhöz érkezett csütörtök hajnalban: megelőzte Wilt Chamberlaint az NBA örökös pontlistájának ötödik helyén.
Dorogi László
2018.10.24.
Az NFL és az NHL után végre az észak-amerikai kosárlabdaligában is elkezdődött a nagyüzem és természetesen mindenki a klubváltáson átesett Királyra kíváncsi leginkább. LeBron James játéka akadozik, a Lakers három meccs után még nyeretlen.
Dorogi László
2018.09.20.
Michael Jordant LeBron James váltja a mozivásznon, de a Bolondos Dallamok közkedvelt szereplői maradnak és 22 év után újra kosaraznak.
Dorogi László
2018.09.08.
Nem kell aggódnia kosaras pályafutása utáni jövőjén a liga jelenkori két legnagyobb sztárjának, mert elég ütős nótát pattintottak ki a nagyközönség elé.
Dorogi László
2018.07.02.
Ezúttal elmaradt a csinnadratta. Nem volt 'The Decision III', nem volt felhajtás, nem volt hype. A LeBron James-t képviselő játékosügynökség, a Klutch Sports Group csak egy szimpla közleményt adott ki.
Dorogi László
2018.06.30.
A Cleveland szupersztárja visszautasította a Cavaliers 35,6 millió dolláros szerződéshosszabbítási ajánlatát, így szabadügynökként oda igazolhat nyáron, ahová úri kedve tartja.
Dorogi László
2018.06.10.
A Golden State Warriors négy év alatt harmadik bajnoki címét szerezte meg az észak-amerikai profi kosárlabdaligában. Csakhogy ez ismerve a körülményeket senkit nem érdekel és nem is igazán nagy bravúr.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?