Blogolj!
Dorogi László
2019.02.05.
Nemcsak egyet, de kettőt is aludnom kellett az 53. Super Bowlra, hogy lebokszoljam magamban, ez volt-e minden idők legrosszabb NFL-döntője vagy sem.
Dorogi László
2019.02.03.
Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjjel rendezik meg az 53. Super Bowlt, ahol a Los Angeles Rams és a New England Patriots küzd meg a Lombardi-trófeáért. A Rams eddig egyszer nyert, de annak már majdnem két évtizede.
Dorogi László
2019.02.01.
Hiába indítottak pert meccset befolyásoló játékvezetői tévedés miatt a New Orleans Saints bérletes szurkolói, az amerikai szövetségi bíróság csütörtökön elutasította a mérkőzés újrajátszására vonatkozó kérelmet.
Dorogi László
2019.01.22.
Szűk két hét múlva a New England Patriots és a Los Angeles Rams küzdhet meg a Lombardi-trófeáért Atlantában. Egy biztos, Sean McVay vezetőedzőt nem fogják kiállítani reklamálásért a játékvezetők.
Címkék: Los Angeles Rams, NFL
Dorogi László
2019.01.20.
Vasárnap este rendezik meg az észak-amerikai profi futballiga főcsoport-döntőit. A párharcok kísértetiesen hasonlítanak egymásra, adott két Super Bowl-győztes irányító és két trónkövetelő. Győz a rutin, vagy új fejezet nyílik az NFL-ben?
Dorogi László
2019.01.11.
Szinte hihetetlen, de már csak hét mérkőzés maradt hátra az NFL 2018-as szezonjából. A helyzet egyre csak fokozódik, a főcsoportok elődöntőiben már tényleg csak a legjobb nyolcas kap lehetőséget.
Dorogi László
2018.11.20.
Tudtuk, hogy így lesz. Vártuk, hogy így legyen. Aztán úgy lett és leesett az állunk. Soha ennyi pont nem született még az NFL hétfő esti rangadóján, mint a Los Angeles Rams és a Kansas City Chiefs összecsapásán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?