Blogolj!
Dorogi László
2020.05.22.
Elképesztő sikert aratott az Egyesült Államokban a The Last Dance című tíz részes dokumentumfilm-sorozat, ami Michael Jordan utolsó Chicago Bullsban töltött idényét és a kosárkirály pályafutását mutatta be. Naná, hogy ezek után jön a Brady-saga felgöngyölítése is.
Címkék: NFL, Tom Brady
Dorogi László
2020.03.17.
A hatszoros Super Bowl-győztes irányító közösségi oldalán búcsúzott el csapattársaitól, az edzőktől, a tulajdonostól és a szurkolóktól.
Dorogi László
2020.01.05.
Tom Brady a Titans elleni vereség után úgy fogalmazott, nem tudja mit hoz a jövő, de elég kicsi az esély a visszavonulására. Korábban azt is mondta, hogy legalább 45 éves koráig szeretne futballozni, kérdés, hogy mások is szeretnék-e ezt.
2020.01.05.
Óriási meglepetésre a Tennessee Titans 20-13-ra győzött a New England Patriots ellen a wildcar-kör első mérkőzésén és így a címvédő kiesett. A másik mérkőzésen a Houston Texans 0-16-ról győzött a Buffalo Bills ellen. 
Dorogi László
2019.12.13.
Lamar Jackson péntek hajnalban megdöntötte az irányítók által egy szezonban futott legtöbb yard rekordját. Több sem kellett a New England legendájának, azonnal fifikás kihívás elé állította a Baltimore játékosát.
Dorogi László
2019.01.21.
Nehéz megmagyarázni, hogy a fenébe dominálhat egy csapat közel két évtizeden át egy olyan ligát, amelynek rendszerét úgy találták ki, hogy folyamatosan változzanak az erőviszonyok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?