Blogolj!
Dorogi László
2019.07.06.
Lehet itt LeBron James-ről, Anthony Davisről, vagy a Los Angeles Lakersről beszélni, csak felesleges. Könnyen lehet ugyanis, hogy a következő NBA szezon egyáltalán nem a Lakersről szól majd, hanem a városi riválisról.
Dorogi László
2019.06.14.
Könnyen lehet, hogy a Toronto Raptors egy dinasztiát döntött romba péntek hajnalban. A kanadai gárda fennállása során először nyerte meg az NBA bajnoki címét, tette mindezt úgy, hogy kis szerencsével akár ki is söpörhette volna a címvédőt.
Dorogi László
2019.05.30.
Magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődik az NBA nagydöntője, ahol a címvédő Golden State Warriors ellenfele a Toronto Raptors lesz. A kaliforniai gárda zsinórban ötödik fináléjára készül, miközben a kanadaiak még sosem jutottak ilyen magasságokba.
Dorogi László
2019.05.24.
Kawhi Leonard száját húzva lépte át az amerikai-kanadai határt nyáron, amikor a San Antonio Spurs elcserélte őt a Toronto Raptorshoz. Nem akart Kanadába költözni, de mennie kellett, mert Texasban mindent felégetett maga körül.
Dorogi László
2018.07.21.
Azt már megszokhattuk az amerikai major ligákban, hogy bizonyos esetekben legkevésbé veszik figyelembe mit szeretne a játékos. A csapat és az üzlet mindenek fölött áll.
Doug Glatt
2018.05.08.
A dinoszauruszok több millió évvel ezelőtt kihaltak, ám Kanada legnagyobb metropoliszában tettek egy elkeseredett próbálkozást újjáélesztésükre. Szomorúan be kell látnunk, hogy a kísérletezésnek semmi értelme, mert ami halott, az is marad.
Dorogi László
2018.03.11.
A Toronto Raptors a Houston Rockets legyőzésével nem csak a Keleti konferencia első helyéért, hanem az NBA-trófeáért is bejelentkezett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?